UPDATE ! GELIEVE AANDACHTIG TE LEZEN!


Onze online agenda is beschikbaar.   Indien U of iemand in Uw nabije omgeving verdachte klachten heeft of U in (nauw) contact bent geweest met een besmette persoon, gelieve telefonisch en niet online een afspraak te nemen.

Verdachte klachten: hoesten, kortademigheid, plots verlies van geur/smaak, koorts, spierpijn, plotse vermoeidheid, lopende/verstopte neus (verkoudheid), keelpijn,hoofdpijn. 
Ook voor inplannen COVID-test (bvb terugkeer oranje/rode zone, hoogrisico-contact) : best telefonisch contact opnemen.


Dit zorgt vanzelfsprekend voor een toenemend aantal telefoons, die een normaal verloop van de consultaties kunnen verstoren. Mogen wij U daarom met aandrang vragen om voor niet dringende zaken ( niet dringende afspraak, voorschrift, opvragen labo resultaten, opvragen resultaat COVID test,...) te bellen op de daartoe voorziene belmomenten !!!


Praktisch : 1 patient per afspraak (kinderen begeleid door 1 ouder, ouderen door 1 mantelzorger, begeleider moet ook klachtenvrij zijn ! ) ,  beperkt aantal patiënten in de wachtzaal. Na elk patiëntencontact worden alle instrumenten, oppervlakten grondig ontsmet.


Gelieve een mondmasker te dragen en op te houden in de wachtzaal , ook al bent U de enige patiënt !  Indien nodig voorzien wij er eentje voor U . Bij aankomst in de praktijk , gelieve eerst de handen te ontsmetten, een dispenser met handgel is te vinden in de wachtzaal . Verder vragen wij U om hygiënische redenen zoveel mogelijk met de bancontact- applicatie te betalen.Wij hopen iedereen op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Check regelmatig deze pagina voor nieuwe updates!


Met vriendelijke groeten,


De dokters