UPDATE ! GELIEVE AANDACHTIG TE LEZEN!


1. Online agenda wordt opnieuw geopend vanaf juni , met voldoende ruimte tussen 2 opeenvolgende patiënten.  Indien U of iemand in Uw nabije omgeving verdachte klachten heeft of U in (nauw) contact bent geweest met een besmette persoon, gelieve telefonisch en niet online een afspraak te nemen.

Verdachte klachten: hoesten, kortademigheid, plots verlies van geur/smaak, koorts, spierpijn, plotse vermoeidheid, lopende/verstopte neus (verkoudheid), keelpijn,hoofdpijn 


2. Indien wij U telefonisch verder kunnen helpen, zullen we dat voorlopig nog zo doen. Indien wij een klinisch onderzoek nodig achten zal U bij ons op de praktijk onderzocht en eventueel getest worden. 


3. Praktisch : 1 patient per afspraak (kinderen begeleid door 1 ouder, ouderen door 1 mantelzorger, begeleider moet ook klachtenvrij zijn ! ) ,  beperkt aantal patiënten in de wachtzaal. Na elk patiëntencontact worden alle instrumenten, oppervlakten grondig ontsmet.


4. Gelieve een mondmasker te dragen en op te houden in de wachtzaal , ook al bent U de enige patiënt !  Indien nodig voorzien wij er eentje voor U ( de voorraad is echter beperkt). Bij aankomst in de praktijk , gelieve eerst de handen te ontsmetten, een dispenser met handgel is te vinden in de wachtzaal . Verder vragen wij U om hygiënische redenen zoveel mogelijk met de bancontact- applicatie te betalen.


5. Stel noodzakelijke zorg niet uit !! We zijn dagelijks aanwezig. Indien U een probleem heeft , bel ons gerust op. We doen er alles aan om U in een veilige omgeving te kunnen ontvangen en onderzoeken. 


6.  Bellen kan bij voorkeur elke dag tussen 9 en 12u en tussen 15 en 18u. Voor dringende gevallen zijn wij vanzelfsprekend ook buiten deze uren beschikbaar. Voor niet - dringende vragen, gelieve niet in de namiddag te bellen. Dan worden de dringende huisbezoeken afgelegd en hebben wij uw dossier niet bij de hand.


Wij hopen iedereen op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Check regelmatig deze pagina voor nieuwe updates!


Met vriendelijke groeten,


De dokters